peaq, een layer 1 blockchain gespecialiseerd in gedecentraliseerde fysieke infrastructuurnetwerken (DePIN) en machine real-world-assets (RWA’s), is geselecteerd om deel te nemen aan Mastercard’s Start Path programma. Dit initiatief ondersteunt veelbelovende projecten in verschillende fintech en web3 verticals. Mastercard’s commitment aan Blockchain Innovatie Het Mastercard Start Path programma, opgericht in 2014, heeft meer dan 400 bedrijven… Continue reading peaq sluit zich aan bij Mastercard’s Start Path Programma voor blockchain innovatie

The post peaq sluit zich aan bij Mastercard’s Start Path Programma voor blockchain innovatie appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

peaq, een layer 1 blockchain gespecialiseerd in gedecentraliseerde fysieke infrastructuurnetwerken (DePIN) en machine real-world-assets (RWA’s), is geselecteerd om deel te nemen aan Mastercard’s Start Path programma. Dit initiatief ondersteunt veelbelovende projecten in verschillende fintech en web3 verticals.

Mastercard’s commitment aan Blockchain Innovatie

Het Mastercard Start Path programma, opgericht in 2014, heeft meer dan 400 bedrijven ondersteund en hen toegang gegeven tot strategische partnerschappen, mogelijkheden voor co-innovatie en betrokkenheid. peaq’s inclusie is gericht op het verkennen van de integratie van DePIN met traditionele financiën (tradfi) en fintech, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan voor strategische partnerschappen, het opbouwen van een gemeenschap en fondsenwerving.

Sabrina Tharani, SVP van Global Fintech Programs bij Mastercard, benadrukte de toewijding van het programma aan het ondersteunen van startups en het stimuleren van innovatie op het gebied van blockchain en digitale activa. Ze merkte op dat de geselecteerde startups, waaronder peaq, toegang zullen krijgen tot Mastercard’s netwerk van partners, mentorschap en middelen.

DePIN en Web3-adoptie bevorderen

De medeoprichter van peaq, Till Wendler, toonde zich enthousiast over de samenwerking en benadrukte het potentieel om naadloze interacties tussen DePINs en tradfi diensten mogelijk te maken. Het doel van deze samenwerking is om miljoenen Web2-gebruikers in staat te stellen over te stappen op Web3, waardoor DePIN handiger wordt en compatibel met traditionele financiële systemen.

Het Start Path programma zal peaq helpen de adoptie van blockchaintechnologie te versnellen, door naleving te garanderen, vertrouwen te bevorderen en gebruikers in het Web3 ecosysteem meer mogelijkheden te geven.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


The post peaq sluit zich aan bij Mastercard’s Start Path Programma voor blockchain innovatie appeared first on Bitcoinmagazine.nl.