Pudgy Penguins, de populaire NFT collectie, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de verkoop van meer dan een miljoen pluchen speelgoedjes in het afgelopen jaar. Dit succes benadrukt het groeiende raakvlak tussen digitale verzamelobjecten en de reguliere detailhandel. Uitbreiding naar grote retailers Pudgy Penguins heeft zijn aanwezigheid in grote Amerikaanse retailers zoals Target en Walmart… Continue reading Pudgy Penguins heeft meer dan 1 miljoen stuks speelgoed verkocht

The post Pudgy Penguins heeft meer dan 1 miljoen stuks speelgoed verkocht appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

Pudgy Penguins, de populaire NFT collectie, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de verkoop van meer dan een miljoen pluchen speelgoedjes in het afgelopen jaar. Dit succes benadrukt het groeiende raakvlak tussen digitale verzamelobjecten en de reguliere detailhandel.

Uitbreiding naar grote retailers

Pudgy Penguins heeft zijn aanwezigheid in grote Amerikaanse retailers zoals Target en Walmart met succes uitgebreid. Elk pluchen speeltje heeft een unieke QR-code die linkt naar de digitale blockchain-eigenschappen. Hierdoor wordt het verzamelaspect van het speelgoed versterkt en blijft de verbinding met de digitale oorsprong behouden.

Indrukwekkende verkoop en marktimpact

Volgens CEO Luca Schnetzler heeft het Pudgy Penguins project een aanzienlijke stijging in de verkoop gezien, waarbij het speelgoed snel populair werd onder verzamelaars. De uitbreiding naar de fysieke detailhandel heeft ook een positieve invloed gehad op de marktwaarde van Pudgy Penguins NFT’s, waarvan de bodemprijs met 8% is gestegen sinds de aankondiging van de beschikbaarheid voor de detailhandel.

Eerste uitdagingen overwinnen

Het project had aanvankelijk te kampen met uitdagingen, waaronder beschuldigingen van een “rug pull” tegen de voormalige oprichter. In 2022 nam Schnetzler het merk echter over voor $ 2,5 miljoen, waardoor de vooruitzichten nieuw leven werd ingeblazen. Sindsdien heeft het merk met succes zijn digitale en fysieke aanbod geïntegreerd, waardoor het een breder publiek aanspreekt.

Uniek royaltymodel

Pudgy Penguins heeft een innovatief model geïntroduceerd waarmee NFT-houders 5% royalty’s kunnen verdienen op de netto-inkomsten uit de verkoop van fysieke producten met hun unieke Pudgy Penguin-ontwerpen. Dit model stimuleert niet alleen eigendom, maar integreert ook de waarde van digitale en fysieke activa.

Voortdurende groei en toekomstperspectieven

Het succes van Pudgy Penguins in zowel de digitale als de fysieke wereld schept een veelbelovend precedent voor de toekomst van NFT’s. Het project blijft innoveren en uitbreiden, verstevigt zijn positie op de markt en baant de weg voor toekomstige interacties tussen digitale activa en mainstream consumentenproducten.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


The post Pudgy Penguins heeft meer dan 1 miljoen stuks speelgoed verkocht appeared first on Bitcoinmagazine.nl.