De gedecentraliseerde uitwisseling van het Shiba Inu ecosysteem, ShibaSwap, is met succes overgestapt op de Shibarium blockchain. Deze overstap is een belangrijke mijlpaal voor de Shiba Inu gemeenschap en verandert ShibaSwap van een eenvoudig uitwisselingsplatform in een veelzijdige, multi-chain gedecentraliseerde uitwisseling. Een betere gebruikerservaring De upgrade naar Shibarium brengt verschillende nieuwe mogelijkheden naar ShibaSwap. Een… Continue reading ShibaSwap stapt over naar Shibarium blockchain en onthult nieuwe functies

The post ShibaSwap stapt over naar Shibarium blockchain en onthult nieuwe functies appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

De gedecentraliseerde uitwisseling van het Shiba Inu ecosysteem, ShibaSwap, is met succes overgestapt op de Shibarium blockchain. Deze overstap is een belangrijke mijlpaal voor de Shiba Inu gemeenschap en verandert ShibaSwap van een eenvoudig uitwisselingsplatform in een veelzijdige, multi-chain gedecentraliseerde uitwisseling.

Een betere gebruikerservaring

De upgrade naar Shibarium brengt verschillende nieuwe mogelijkheden naar ShibaSwap. Een van de meest opvallende functies is de mogelijkheid om nieuwe liquiditeitspools op te zetten op Shibarium, waardoor gebruikers naadloos tokens kunnen uitwisselen tussen Ethereum en Shibarium. Gebruikers kunnen hun favoriete tokens integreren in ShibaSwap door speciale liquiditeitspools op te zetten, waardoor hun handelsstrategieën en liquiditeitsbeheer worden geoptimaliseerd.

SHIB Burns versnellen

Een belangrijk aspect van de upgrade van ShibaSwap is het potentieel om SHIB-burns te versnellen. Elke transactie en staking op ShibaSwap draagt bij aan het ecosysteem, met grotere handelsvolumes die resulteren in hogere vergoedingen voor stakers en liquiditeitsaanbieders.

Naarmate de transactieactiviteit op Shibarium toeneemt, zal het protocol de basisgasvergoedingen verbranden, waardoor de verbrandingssnelheid van het SHIB token mogelijk toeneemt. Dit mechanisme kan de schaarste en waarde van het token vergroten, wat ten goede komt aan het bredere Shiba Inu ecosysteem.

Verbeterde gebruikersinterface

Het ontwikkelingsteam heeft de gebruikersinterface van ShibaSwap herzien, waardoor deze gebruiksvriendelijker is geworden en een soepele ervaring biedt bij alle decentralized finance (DeFi) activiteiten. Het nieuwe dashboard benadrukt trending tokens, waardoor de handels- en yield farming voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde handelaren is verbeterd.

Toekomstperspectieven

De integratie met Shibarium verbetert de functionaliteit van ShibaSwap door de schaalbaarheid en kostenefficiëntie van Shibarium te combineren met de gevestigde veiligheid en robuustheid van Ethereum. Door deze synergie kunnen gebruikers nieuwe niveaus van efficiëntie en effectiviteit bereiken in hun handels- en liquiditeitsbeheerstrategieën.


The post ShibaSwap stapt over naar Shibarium blockchain en onthult nieuwe functies appeared first on Bitcoinmagazine.nl.