Aave (AAVE), een DeFi-protocol dat gebruikers in staat stelt te lenen, uitlenen en rente te verdienen op crypto, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor AAVE, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar we wekelijks meer dan 20 analyses delen en regelmatige live-streams houden.

Technische analyse Aave (AAVE) koers

AAVE raakte in onze vorige analyse perfect een interessante zone en lijkt nu verder te ontwikkelen. Om deze reden hebben onze analisten weer een nieuwe analyse gedeeld. Hierin gaven zij het volgende aan:

“AAVE heeft onlangs precies de zogenaamde ‘golden pocket’ geraakt, wat betekent dat de prijs tussen $109 en $117 kwam en toen weer iets steeg.

 

We hadden meer kracht verwacht bij deze beweging omhoog. Daardoor denken we nu dat AAVE waarschijnlijk eerst wat zijwaarts of zelfs iets omlaag zal bewegen voordat de koers weer echt kan stijgen.

 

We kijken dan uit naar het eerste doel van $180, wat overeenkomt met het 123,6% Fibonacci-niveau. Als de prijs hier sterk doorheen gaat, richten we ons vizier op $200. Maar voor nu zijn we nog even aan het wachten op duidelijke signalen dat AAVE klaar is om te stijgen.”

Datum analyse: 31 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/5LyAH4IR/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Aave crypto zet zich schrap voor stijging van 70% naar de $200 verscheen eerst op Crypto Insiders.