Bitcoin Cash (BCH), ontstaan uit een afsplitsing van Bitcoin met als doel snellere en goedkopere transacties te faciliteren, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse bitcoin cash (BCH) koers

Bitcoin coin cash nadert langzaamaan de groene instapzone van onze analisten. Vanuit deze zone kan de koers mogelijk een omkeer omhoog maken, legden de analisten onlangs uit in de Discord groep:

“We hebben de grafiek van BCH bekeken en een bearish tweede wave waargenomen op de grotere timeframe. De groene zone tussen de $226 en $405, die overeenkomt met de 50% en 78,6% Fibonacci-niveaus, biedt mogelijk steun.

 

We verwachten dat BCH in deze zone zal belanden voordat een ommekeer plaatsvindt. Deze zone kan een solide basis vormen voor een nieuwe opwaartse beweging.

 

Op de langere termijn blijven we optimistisch over BCH. Als de koers in deze zone voldoende steun vindt en weer begint te stijgen, richten we ons op een herstel richting de vorige piek rond $550 en mogelijk hoger. Het kritieke invalidatieniveau ligt bij $90,3; een daling hieronder zou ons bullish scenario ongeldig maken.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/CrFfrmW6/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Bitcoin Cash (BCH) nadert groene zone: nieuwe top in het verschiet? verscheen eerst op Crypto Insiders.