Litecoin (LTC), vaak beschouwd als het zilver tot bitcoin’s goud, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor LTC, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams delen.

Technische analyse litecoin (LTC)

Litecoin heeft onlangs zijn verwachte daling ingezet. Helaas lijkt deze nog niet voorbij te zijn, maar daarna kunnen we weer omhoog kijken. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“We hadden in onze vorige analyses al aangegeven dat we een daling hadden verwacht. We verwachten ook niet niet dat deze voorbij is, maar nog even Rond de $70 kan LTC mogelijk een nieuwe lokale bodem vinden.

 

Toch lijkt het erop dat we na deze extra daling het huidige neerwaartse patroon afronden en dat we weer naar boven kunnen kijken. We blijven op de lange termijn dus bullish, maar verwachten eerst op de korte termijn neerwaartse prijsactie.

 

Uiteindelijk willen we hier mogelijk van profiteren door op de juiste momenten in te stappen. We blijven de marktontwikkelingen nauwlettend volgen in de Discord groep om het juiste instapmoment te bepalen.”

Datum analyse: 10 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/p4zepApv/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Litecoin (LTC) koersduik: experts zien kans op explosieve ommekeer verscheen eerst op Crypto Insiders.