Ondo Finance (ONDO), een opkomend DeFi-platform dat streeft naar het bieden van innovatieve financiële producten en diensten, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor ONDO, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams delen.

Technische analyse ondo finance (ONDO)

Op verzoek van onze leden hebben de analisten van Crypto Insiders vorige week een analyse voor ONDO opgesteld en gedeeld in de Discord-groep. Hierin zeiden zij het volgende:

“ONDO is erg sterk de afgelopen weken. De zone van $1,25 is interessant. Als de coin dit als support weet te testen en we hierboven blijven, dan is dat een teken dat ONDO erg bullish is en dat de koers slechts een tijdelijke daling inzet.

 

Verliezen we de $1,25 dan zien we de koers naar de zone van $1,07 bewegen. Hier ligt namelijk een ‘imbalance’ in de markt en kunnen we steun vinden op vorige pieken van maart en april. Dit is een hele mooie zone om support op te verwachten. 

 

Veel lager willen we echter niet uitkomen om het opwaartse structuur in stand te houden. We zijn BULLISH op langere termijn en blijven de ontwikkelingen van ONDO nauwlettend volgen in de Discord groep.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zw14envY/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Opkomende crypto staat op het punt van een nieuwe sterke stijging verscheen eerst op Crypto Insiders.