Render Token (RNDR), een platform dat helpt bij het maken van 3D-beelden met gedeelde computerkracht, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor RNDR, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier worden de nieuwste analyses en livestreams als eerst gedeeld.

Technische analyse RNDR koers

De koers van render kon onlangs hard stijgen, en het lijkt erop dat een nieuwe stijging in het verschiet ligt. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

RNDR heeft recentelijk een opmerkelijke stijging meegemaakt, met een toename van ruim 70% na het bereiken van de steunzone op $7,38. Na deze sterke stijging zien we dat de koers momenteel wat afkoelt.

 

Een interessant punt om in de gaten te houden is de low op $9,41, waar veel liquiditeit geconcentreerd is. Als RNDR dit niveau opnieuw test en daar steun vindt, kan dit het begin zijn van verdere stijgingen.

 

Voor wat betreft de doelen aan de bovenkant, richten we onze blik op de recente piek van $11,6 en de all-time high van $13,83. Als RNDR deze niveaus kan bereiken en overstijgen, zou dit een sterke bevestiging zijn van de aanhoudende bullish trend. 

Datum analyse: 14 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ZG4850W3/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Render (RNDR) koers kan in groene zone zijn sterke stijging hervatten verscheen eerst op Crypto Insiders.