Solana (SOL), een blockchain bekend om zijn hoge snelheid, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar regelmatig analyses en livestreams worden gedeeld.

Technische analyse Solana (SOL) koers

Solana hangt al langere tijd in de groene koopzone van onze analisten. Zij verwachten dat de koers elk moment kan uitbreken uit deze zone, legden de ze onlangs als volgt uit:

“SOL heeft in de groene zone tussen $109,28 en $145,55 steun gevonden, wat overeenkomt met de 200% en 123,6% Fibonacci-niveaus. Vanuit deze zone verwachten we een nieuwe opwaartse beweging en overwegen daarom onze positie in SOL uit te breiden.

 

We denken dat een doorbraak boven de $160 een positief signaal zal zijn die de weg vrijmaakt voor een stijging richting $175 en mogelijk hoger naar $204. Het kritieke invalidatieniveau ligt bij $77,41; een daling onder dit niveau zou ons bullish scenario ongeldig maken.

 

Op de lange termijn blijven we optimistisch over SOL. Als de koers zich in deze zone kan stabiliseren en een opwaartse trend inzet, verwachten we aanzienlijke stijgingen. In de Discord groep blijven we alert op verdere ontwikkelingen en de koers nauwlettend in de gaten voor eventuele aanpassingen.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/nJZPIlfD/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Solana (SOL) klaar voor sterke rally zodra koers deze prijzen breekt verscheen eerst op Crypto Insiders.