Toncoin (TON), oorspronkelijk ontwikkeld door Telegram, heeft de lancering van het Triangle startup accelerator-programma aangekondigd, in samenwerking met Sign en 1inch. Dit programma is bedoeld om Web3-adoptie te stimuleren door middel van gebruiksvriendelijke toepassingen en “tap-to-earn” mini-apps, gericht op het benutten van Telegram’s grote gebruikersbasis.

Hieronder werpen we een blik op een actuele technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Nieuwe instapkansen voor toncoin (TON)

De koers van toncoin was dit jaar hard aan het stijgen, maar zwakt nu toch behoorlijk af. Is dit tijdelijk? De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse gedeeld van TON in Discord. Zij zeiden het volgende:

“TON is na onze laatste update flink gezakt richting de groene koopzone, maar heeft deze zone nog niet bereikt. De koers zit momenteel rond het 50% Fibonacci-niveau, wat vaak een punt van tijdelijke steun of weerstand is.

 

We verwachten nog een daling richting de groene box, wat overeenkomt met de 1,272 en 1,618 Fibonacci-niveaus, tussen de $5,75 en $6,02. In deze zone zullen we persoonlijk overwegen om onze positie uit te breiden, aangezien we vanuit deze regio een sterk herstel en stijging voorzien.

 

Het huidige niveau toont enige veerkracht, maar zonder een duidelijke doorbraak boven de $8,14 blijft een verdere daling waarschijnlijk. We houden in Discord de ontwikkelingen scherp in de gaten.”

Datum analyse: 10 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/6Q0Mke7r/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Telegrams Toncoin kan sterk stijgen vanuit groene zone na scherpe daling verscheen eerst op Crypto Insiders.