Beste cryptocurrencies om te kopen tijdens de huidige marktdip – Laatste kans tegen huidige prijzen voordat de bull run nadert

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt biedt een zeldzame kans omdat de prijzen laag blijven in de aanloop naar de naderende bull run in 2024. Bepaalde cryptocurrencies zijn veelbelovend voor aanzienlijke winsten, waardoor ze aantrekkelijke opties zijn voor beleggers. Dit artikel belicht de belangrijkste keuzes die klaar zijn voor potentiële groei en biedt inzicht in wat deze activa aantrekkelijk maakt. Lezers kunnen onderzoeken welke cryptocurrencies het beste rendement kunnen bieden terwijl de markt zich voorbereidt op een opwaartse trend.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw platform dat is ontworpen om gebruikers te helpen meer te verdienen op de Blast-blockchain. Blast staat bekend om het bieden van betere rendementen op Ethereum (ETH) en stablecoins dan andere vergelijkbare oplossingen. De belangrijkste functie van CYBRO is om gebruikers te helpen deze mogelijkheid ten volle te benutten.

Momenteel verkoopt CYBRO zijn tokens in de voorverkoop tegen een lage prijs van $0,025 per stuk, wat 58% goedkoper is dan de verwachte toekomstige prijs. Dit biedt een potentiële ROI van 300%. Er wordt gesproken dat een crypto-whales een aanzienlijke hoeveelheid CYBRO-tokens zou kunnen kopen, wat blijk geeft van grote interesse in het project. Slechts 21% van het totale aantal tokens is beschikbaar voor deze voorverkoop, en er zijn al ongeveer 25 miljoen verkocht.

>>> Koop $CYBRO met 58% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt! <<<

Houders van CYBRO-tokens ontvangen verschillende voordelen, waaronder beloningen voor staking, speciale airdrops, cashback op aankopen, lagere kosten voor handelen en uitlenen, en een verzekeringsprogramma binnen het platform.

CYBRO heeft tot doel de cryptogroei te ondersteunen via verschillende investeringsstrategieën binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten. Deze strategieën variëren van conservatieve tot hoogrentende beleggingen. Het platform richt zich op het maximaliseren van het rendement door efficiënte cryptotransacties. Toekomstige updates omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en een One-Click Investment-functie voor het optimaliseren van het rendement door integratie met gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde financiering (CeFi).

>>> Vergroot uw cryptoportfolio met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige rendementen tot 140%!<<<

Avalanche (AVAX) prijsoverzicht en voorspelling

Avalanche (AVAX) handelt momenteel tussen $33,48 en $37,63. Het wordt geconfronteerd met weerstand op $40,35 en steun op $32,05. Recente prijsgegevens laten een prijsverandering over 1 week zien van -9,23% en een prijsverandering over 1 maand van -7,60%. Met een prijsverandering over zes maanden van -14,76% lijkt AVAX een corrigerende stap te zetten. Als het momentum toeneemt, zou AVAX de weerstand van $40,35 opnieuw kunnen testen. Anders zou het kunnen afglijden naar het ondersteuningsniveau van $32,05.

Jupiter (JUP) koersoverzicht en voorspelling

Jupiter (JUP) heeft momenteel een prijs tussen $1,01 en $1,17. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $1,28 en het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau is $0,95. De afgelopen week is de prijs van JUP met 8,42% gedaald, en deze maand met 8,74%. De munt is de afgelopen zes maanden echter met 3248% gestegen. Met een RSI van 56,27 en een Stochastics van 86,88 ervaart de prijs corrigerende bewegingen.

Starknet (STRK) prijsoverzicht: Consolidatie op korte termijn

Starknet (STRK) handelt momenteel binnen een prijsbereik van $1,14 tot $1,32. De afgelopen week is de prijs licht gestegen met 0,12%, terwijl de prijs de afgelopen maand met 7,07% is gedaald. De afgelopen zes maanden is de munt echter met 482,58% gestegen. De RSI is 61,10, wat wijst op een neutraal tot licht bullish sentiment. De munt bevindt zich in een corrigerende beweging en krijgt te maken met weerstand op $1,41 en steun op $1,06.

Celestia (TIA) koersoverzicht en voorspelling

Celestia (TIA) handelt momenteel tussen $9,91 en $12,78. De munt heeft de afgelopen week een daling gekend van 20,04%, de afgelopen maand van 5,68% en de afgelopen zes maanden van 16,01%. Met een voortschrijdend gemiddelde over 10 dagen van $9,09 en een voortschrijdend gemiddelde over 100 dagen dat dicht bij het huidige bereik ligt, geeft de markt corrigerende bewegingen aan. Met de RSI op 38,94 zou de prijs steun kunnen vinden rond de $8,06, maar weerstand op $13,80 zou een uitdaging kunnen zijn om te doorbreken.

Conclusie

Hoewel AVAX, JUP, STRK en TIA minder kortetermijnpotentieel vertonen, valt één asset op. CYBRO, dat in het tweede kwartaal van 2024 voor het eerst wordt uitgebracht, is een unieke verdienmarktplaats die gebruik maakt van de Blast-blockchain. Dit biedt een sterke kans voor vroege investeerders om tegen gunstige voorwaarden in te stappen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Beste cryptocurrencies om te kopen tijdens de huidige marktdip – Laatste kans tegen huidige prijzen voordat de bull run nadert verscheen eerst op CryptoBenelux.