Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De opwinding is voelbaar, aangezien een aanzienlijke opleving van de markt duidt op een seizoen van groei voor kleinere valuta. Slimme beleggers merken dit op, en nu de bull run van 2024 al de krantenkoppen haalt, is voorbereiding van cruciaal belang. Dit artikel biedt essentiële inzichten over hoe u zich kunt voorbereiden op de naderende golf. Neem deel aan de strategische stappen die iemand in de voorhoede van de komende golf van welvaart kunnen plaatsen.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Voorverkooptokens zijn immuun voor de wilde schommelingen van de markt, omdat hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP.

BlastUP is het eerste startplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins. In slechts een paar weken na de voorverkoop heeft dit platform meer dan $6 miljoen opgehaald, wat veel zegt over de brede erkenning ervan onder slimme investeerders.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend bezit te investeren.

>> Mis het niet! Koop BlastUP-tokens tegen de beste prijs! <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de belangrijkste hub in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026.

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Stel NU uw plek veilig! <<

Polygon (MATIC) marktbewegingen begrijpen

De huidige prijs van Polygon (MATIC) beweegt zich binnen een bereik van $0,63 tot $0,74. De afgelopen week is deze met 1,01% gedaald. De afgelopen maand daalde de rente ook met 3,24%, en zes maanden terugkijkend daalde de rente met 18,70%. Dit suggereert dat de prijsbeweging zich in een corrigerende fase bevindt. De RSI op 72,70 geeft aan dat de munt mogelijk overbought is. Met prijzen onder de eerste weerstand van $0,82 en boven de dichtstbijzijnde steun van $0,59 zal de onmiddellijke toekomst van MATIC waarschijnlijk afhangen van de vraag of het zijn positie boven dit steunniveau kan handhaven.

Cardano (ADA) prijsbeweging en voorspelling

Cardano ziet momenteel een prijsbereik tussen $0,42 en $0,46. Het ligt dicht bij een weerstandsniveau van $0,49 met ondersteuning van $0,41. Binnen een week steeg de prijs van ADA met 2,49%. Binnen een maand daalde het met 3%, maar het steeg de afgelopen zes maanden met 22,10%. De gemiddelde prijs van de munt over de afgelopen 10 en 100 dagen blijft steken op $0,44. Met een hoge RSI op 77,07 en Stochastics op 96,08 is de beweging momenteel impulsief, wat erop wijst dat er een mogelijke terugval in het verschiet ligt.

Avalanche (AVAX) prijsmomentum vertraagt maar behoudt winst

De prijs van Avalanche kent minder opwaartse druk, met een lichte daling in de afgelopen week en een daling van 2,61%. De afgelopen maand was er een scherpere daling van 7,69%. Als we zes maanden terugkijken, is de munt echter met 58,42% gestegen. De munt wordt momenteel verhandeld tussen $30,68 en $37,75. Met een hoge Relative Strength Index (RSI) van 71,52 duidt AVAX op overbought, wat vaak tot corrigerende maatregelen leidt. De prijs zou kunnen reageren op de dichtstbijzijnde weerstand op $42,35 of zou kunnen dalen om steun te vinden op $28,22. De trend van de afgelopen weken duidt op een mix van zowel impulsieve als corrigerende bewegingen, wat wijst op een potentieel voor volatiliteit in de toekomst.

Polkadot (DOT) prijstrends en voorspellingen

De prijs van Polkadot beweegt krachtig en schommelt momenteel tussen $6,32 en $7,20. Met een Relative Strength Index van 71,72 is DOT behoorlijk actief en zou kunnen worden gezien als een bijna overboughtsituatie. De nabijgelegen weerstand om in de gaten te houden ligt op $7,77. Als dit wordt overtroffen, zou er verdere opwaartse beweging richting de tweede weerstand van $8,65 kunnen ontstaan. De steun blijft standhouden op $6,01, met extra veiligheid op $5,13. Een gestage recente groei blijkt uit een stijging van 30,65% in de afgelopen zes maanden. Omdat er de afgelopen week geen significante verandering is geweest en de afgelopen maand een minimale stijging van 2,04% heeft plaatsgevonden, suggereert DOT een impulsiever momentum op de korte termijn, omdat kopers de controle behouden.

Conclusie

De cryptomarkt is aan het opwarmen, en hoewel munten als MATIC, ADA, AVAX en DOT misschien niet het sterkste groeipotentieel op de korte termijn hebben. Beleggers moeten BlastUP goed bekijken. BlastUP onderscheidt zich door zijn innovatieve concept en zijn plaats binnen het Blast-ecosysteem. Er wordt aangenomen dat dit project een groter potentieel heeft om snel te groeien. Beleggers die op zoek zijn naar aanzienlijke kansen, kunnen BlastUP de meest veelbelovende kandidaat vinden in de huidige markttrend.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Bull run binnen enkele dagen?! Hoe voor te bereiden op een enorm altcoin-seizoen? verscheen eerst op CryptoBenelux.