Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De recente stijging van MANTRA en ONDO heeft de aandacht getrokken van crypto-enthousiastelingen. Nu de bull run van 2024 aan kracht wint, vragen velen zich af of dit nog maar het begin is voor altcoins. Dit artikel onderzoekt het potentieel van drie veelbelovende cryptocurrencies die aanzienlijke winsten kunnen opleveren. Deze projecten wekken belangstelling en kunnen de volgende grote kansen zijn in de steeds veranderende markt.

CYBRO-voorverkoop: Een unieke DeFi-investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-walvissen met zijn exclusieve token-voorverkoop. Dit baanbrekende DeFi-platform biedt beleggers ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten onder alle marktomstandigheden te maximaliseren.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, waarbij CYBRO-tokens beschikbaar zijn tegen een voorverkoopprijs van slechts $0,025 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en beïnvloeders aangetrokken, wat wijst op een groot vertrouwen en interesse.

Houders van CYBRO-tokens zullen genieten van lucratieve inzetbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, lagere handels- en leenkosten en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van het totale aantal tokens beschikbaar voor deze voorverkoop en ongeveer 25 miljoen al verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een ​​belang te verwerven in een project dat werkelijk één op een miljoen is.

>>> Verbeter uw cryptoportfolio met CYBRO! Sluit u NU aan en streef naar toekomstige rendementen tot wel 1200%! <<<

MANTRA (OM) prijsoverzicht

MANTRA (OM) vertoont een stijgende trend, momenteel in een impulsieve beweging. De prijs varieert tussen $0,88 en $1,12, wat een sterke groei laat zien. De prijs is de afgelopen week met 21,84% gestegen, met 55,54% gedurende de maand en met een indrukwekkende 4234,55% in de afgelopen zes maanden. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $1,20, met support op $0,72. Indicatoren zoals de RSI op 64,67 en MACD op 0,04 benadrukken een bullish sentiment.

Ondo (ONDO) prijsoverzicht: Impulsieve bewegingen waargenomen

Ondo (ONDO) handelt momenteel tussen $1,17 en $1,46. De prijs heeft de afgelopen maand een aanzienlijke stijging van 57,17% gekend en een opmerkelijke stijging van 4105,67% over zes maanden. De voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen dicht bij elkaar, wat wijst op potentiële stabiliteit. Met een RSI van 40,21 en Stochastics op 12,44 is de munt waarschijnlijk in een impulsieve beweging. Kijk uit naar weerstand bij $1,62 en $1,92, en steun bij $1,03 en $0,73.

GMT prijsoverzicht: Een neerwaartse trend onder druk

GMT handelt momenteel tussen $0,19 en $0,24. De prijs is de afgelopen week met 14,14% en de afgelopen maand met 5,71% gedaald. Over een periode van zes maanden is het met 24,40% gedaald. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $0,27 en de support ligt rond $0,17. Indicatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) op 40,29 en de MACD op -0,001 suggereren dat de prijs zich in een corrigerende beweging bevindt.

Sei (SEI) handelt momenteel binnen een bereik van $0,46 tot $0,56. De afgelopen week steeg de prijs met 2,53%, maar de afgelopen maand daalde de prijs met 3,17%. Ondanks recente schommelingen is de munt de afgelopen zes maanden met 102,81% gestegen. De munt toont corrigerende bewegingen met het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $0,61 en het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau op $0,41. Traders moeten rekening houden met de RSI op 47,81 en de Stochastics op 20,04.

Conclusie

OM, ONDO, GMT en SEI zijn veelbelovend gebleken, maar hebben mogelijk een beperkt potentieel op de korte termijn. CYBRO valt daarentegen op. Het maakt gebruik van de native yield-functie van de Blast-blockchain om een ​​verdienmarktplaats te creëren. De unieke aanpak van het project maakt het een aantrekkelijke optie. Vroege investeerders hebben het voordeel dat ze kunnen deelnemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop vóór de eerste release in het tweede kwartaal van 2024.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Zal altcoin-seizoen volgen na de pump van MANTRA en ONDO? 3 beste crypto’s om nu te kopen voordat het te laat is verscheen eerst op CryptoBenelux.