De crypto markt wacht ondertussen al weken lang op de lancering van de eerste Ethereum ETF. Het uitstelgedrag van de SEC heeft er ondertussen echter voor gezorgd dat de Ethereum koers met meer dan 10% is gedaald over de afgelopen week. Een analist van Bloomberg voorspelt nu echter dat de eerste Ethereum ETF live gaat… Continue reading Bloomberg crypto analist voorspelt ETH ETF lancering op 18 juli – Gaat Ethereum stijgen?

The post Bloomberg crypto analist voorspelt ETH ETF lancering op 18 juli – Gaat Ethereum stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

De crypto markt wacht ondertussen al weken lang op de lancering van de eerste Ethereum ETF. Het uitstelgedrag van de SEC heeft er ondertussen echter voor gezorgd dat de Ethereum koers met meer dan 10% is gedaald over de afgelopen week. Een analist van Bloomberg voorspelt nu echter dat de eerste Ethereum ETF live gaat op 18 juli.

Sinds de SEC eind mei de aanvraag voor Ethereum ETF’s goed keurde is er veel gebeurd binnen de crypto markt. Waar de goedkeuring initieel nog leidde tot een stijging richting de $ 4.000 voor de Ethereum koers, heeft een probleem rondom het S-1 aanvraag formulier gezorgd voor aanzienlijke dalingen.

De initiële goedkeuring door de SEC ging namelijk alleen om het 19b-4 formulier. Ondanks dat crypto analisten er initieel vanuit gingen dat de S-1 goedkeuring in de dagen hierna zou volgen heeft dit nu dus al anderhalve maand op zich laten wachten.

Dit heeft dan ook gezorgd voor de nodige onzekerheid binnen de Ethereum community, een belangrijke reden achter het recente verlies van de Ethereum koers die hierdoor richting de $ 3.000 zakte, en gisteren 8 juli zelfs kort onder deze grens doorzakte.

Ethereum koers
Ethereum koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

De Ethereum koers is nu al 10,64% gezakt over de afgelopen week, volgens data van CoinMarketCap. Dit brengt het totale verlies van Ethereum over de afgelopen maand naar 16,40%.

Wanneer gaat de eerste Ethereum ETF live?

Ethereum investeerders kijken nu dan ook reikhalzend uit naar het gedrag van de SEC. Want een goedkeuring van het S-1 formulier maakt de eerste lancering van een Ethereum ETF mogelijk, iets wat ongetwijfeld gaat zorgen voor aantrekkelijke winsten voor de Ethereum koers.

Een Ethereum ETF maakt Ethereum namelijk een stuk toegankelijker voor nieuw institutioneel kapitaal. Deze instroom van nieuw kapitaal kan de Ethereum koers daarom makkelijk omhoog brengen.

Een ETF analist van Bloomberg, Eric Balchunas, heeft nu een lanceerdatum voorspeld van 18 juli. Slechts 9 dagen vanaf vandaag. Volgens hem is het nog niet bekend wat de SEC van plan is, maar zijn beste voorspelling is 18 juli.

Gaat Ethereum stijgen met Ethereum ETF lancering op komst?

Ethereum wordt op het moment verhandeld voor $3,088.64. Een Ethereum ETF lancering kan de koers van Ethereum volgens Bernstein richting de $ 6.600 brengen, een stijging van meer dan 100%.

Ondanks dat Matrixport voorzichtiger is met zijn voorspelling van $ 3.400, spreekt het wel over percentages van 20% die eerder al behaald werden bij soortgelijke goedkeuringen.

Een Ethereum ETF goedkeuring zal de Ethereum koers ongetwijfeld aanzienlijke stijgingen op kunnen leveren, en een stijging richting een nieuwe ATH voorbij de $ 4.700 is dan ook zeker mogelijk.

Toch is het nog altijd onzeker wanneer de eerste Ethereum ETF op de markt verschijnt, aangezien de SEC er nog altijd alles aan lijkt te doen om deze goedkeuring uit te stellen.

Om die reden kiezen veel investeerders ervoor om hun portfolio te diversifiëren met andere crypto’s die in de tussentijd al de nodige winsten kunnen realiseren.

Met name presale tokens zijn recentelijk populair onder investeerders. Om die reden beschrijven we hieronder een tweetal van de beste presale tokens van dit moment.

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – nieuwe play-to-earn gaming wereld speelt zich af in het Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuwe Play-to-Earn game die bezig is met het creëren van een volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen. In deze gaming wereld kunnen gebruikers het als cowboys tegen elkaar opnemen om een van de Shiba Sharpshooters te worden. Deze Shiba Sharpshooters zullen natuurlijk rijkelijk beloond worden.

De gaming wereld van Shiba Shootout bevat vele verschillende functies die allemaal native SHIBASHOOT tokens op kunnen leveren. Zo is er een Lucky Lasso Lottery waarin gebruikers grote prijzen kunnen winnen, een deel van de prijzenpot gaat daarnaast naar het goede doel. Daarnaast is er ook sprake van fucnties zoals Campfire Storytelling sessies waarin gebruikers hun ervaringen in de crypto markt kunnen delen.

Ook kunnen gebruikers SHIBASHOOT tokens verdienen door de native token te staken via het Cactus Staking systeem. Dit unieke staking systeem maakt het mogelijk voor gebruikers om hun vermogen te zien groeien aan de hand van een cactusplant. Hoe groter je fondsen worden, hoe groter je cactus groeit. Gebruikers die nog hogere rendementen willen realiseren kunnen gebruik maken van de Savings Saddlebags functie. Hierin kunnen ze een deel van hun fondsen voor een lange termijn vastzetten in een vaste wallet voor nog hogere beloningen.

De presale van Shiba Shootout is in volle gang en heeft inmiddels al meer dan $ 550.000 weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0195 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen zodra het volgende presale doel bereikt wordt. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

 

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

  • Hoge beloningen via ‘Cactus staking’
  • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
  • Stem als holder mee over de toekomst van het project

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin geïnspireerd door vrijheid van base jumping gaat viraal

Base Dawgz is een nieuwe meme coin project dat geïnspireerd is door de vrijheid van base jumping. Dit project wil deze vrijheid nu vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te creëren. In het geval van Base Dawgz betekent dit dat gebruikers in staat moeten zijn om tokens te kunnen verplaatsen over meerdere blockchains.

Om deze gedecentraliseerde wereld mogelijk te maken maakt het project gebruik van multi-chain functionaliteit. Dat betekent dat de native DAWGZ token naast de originele Base blockchain ook beschikbaar gaat zijn op de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains. Op deze manier kunnen gebruikers hun fondsen dus feilloos verplaatsen over hun favoriete blockchains.

dawgz

Base Dawgz heeft een totale token voorraad van 8,453 miljard tokens. 20% van deze token voorraad is beschikbaar voor staking beloningen. Dit betekent dat gebruikers in staat zijn om een passief inkomen te realiseren als ze hun DAWGZ tokens vastzetten.

Er is ook 20% van de token voorraad apart gezet voor de presale. Binnen deze presale is nu al bijna $ 2,5 miljoen opgehaald. Tokens kosten op dit moment $ 0,00061 per stuk, maar zullen binnen een week tijd verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

 

Multi-chain meme coin

Base Dawgz – base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 


The post Bloomberg crypto analist voorspelt ETH ETF lancering op 18 juli – Gaat Ethereum stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.