Kaspa (KAS), een opkomende cryptocurrency en bitcoin-concurrent, zag zijn prijs in 24 uur met 12% stijgen nadat Marathon Digital Holdings, een enorm Bitcoin-miningbedrijf, aankondigde ook KAS te zullen minen. Marathon heeft inmiddels al ongeveer 93 miljoen Kaspa gemijnd.

Hieronder werpen we een blik op een recente technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar analisten onze analisten als eerst hun inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse kaspa (KAS) koers

De koers van Kaspa lijkt na de recente dip zijn opwaartse trend weer te willen hervatten. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in Discord:

“KAS is, zoals verwacht, teruggekomen in onze groene box. De koers kwam zelfs iets onder de groene box uit, maar herstelde snel. Deze groene zone valt samen met de 61,8% en 66% Fibonacci retracement niveaus van de grotere swing high, wat wijst op een sterke steun.

 

We verwachten dat KAS vanaf hier de weg naar boven doorzet, richting nieuwe highs. Een sterke reactie vanaf dit niveau kan leiden tot een stijging richting $0,175, waar het 38,2% Fibonacci-niveau ligt. Een doorbraak boven dit niveau zou een verdere stijging naar ons target van $0,21 mogelijk maken.

 

Hoewel de RSI momenteel een dalende trend vertoont, wat meestal duidt op zwakte, blijven we optimistisch zolang de koers boven de groene box blijft. De huidige prijsactie wijst op een mogelijke ommekeer. We houden in Discord de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en blijven positief over de middellange termijn vooruitzichten voor KAS.”

Datum analyse: 9 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/E5j4l09n/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant verscheen eerst op Crypto Insiders.