Binance ondersteunt Cardano (ADA) hard fork ondanks de regelgevende hindernis
Ontvang een gratis aandeel

Beleg commissievrij met BUX Zero en ontvang een gratis aandeel van Apple, GoPro, Nike of een van de vele andere waardevolle bedrijven*

Bux Zero

Cardano is momenteel slechts twee dagen verwijderd van zijn hard fork die zal resulteren in de lancering van slimme contracten op zijn mainnet. Na jaren van ontwikkeling staat het project op het punt een van de belangrijkste stappen in zijn geschiedenis te maken en er wordt lang naar uitgekeken.

Als zodanig heeft het alle grootste namen in crypto aangetrokken, inclusief Binance – ’s werelds grootste beurs op basis van marktkapitalisatie. Volgens de beurs is het van plan de hard fork te ondersteunen die Cardano (ADA/USD) dit weekend zal zien.

Binance kondigde gisteren, 9 september, zijn steun aan Cardano’s evenement aan via een officiële verklaring die op haar website is gepubliceerd.

Details over de upgrade

Volgens wat bekend is, zal de upgrade naar verwachting op 12 september beginnen, rond 21:45 UTC. Het vindt plaats tijdens tijdperk 290 en Binance stopt alle stortingen en opnames van ADA voor een tijd – ongeveer 30 minuten voordat de hard fork begint. Opgemerkt moet worden dat, hoewel ADA opnames en stortingen gedurende deze tijd worden stopgezet, de handel zelf normaal zou moeten doorgaan.

Binance legde uit dat het investeerders aanspoorde om voldoende tijd te laten om stortingen te verwerken voordat ze worden uitgeschakeld, en om het proces niet op het laatste moment te starten, omdat dit kan leiden tot verlies van geld als gevolg van technische problemen. Een ander ding dat werd opgemerkt, is het feit dat de netwerkupgrade en hard fork geen nieuwe tokens zullen creëren, dus gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over mogelijke hash-oorlogen.

Stortingen en opnames zullen dan terugkeren nadat Binance heeft besloten dat het netwerk stabiel is, en het zal gebruikers op de hoogte stellen zodra dat gebeurt.

Zoals velen waarschijnlijk weten, heeft Cardano een lange tijd besteed aan het testen van de slimme contracten op zijn testnet, en het heeft zelfs een bug bounty-evenement gehouden om mogelijke problemen te vinden. Nu alle bugs naar verwachting ontdekt en opgelost zullen worden, bereidt Cardano zich voor om een van de belangrijkste stappen in zijn leven te nemen.

The post Binance ondersteunt Cardano (ADA) hard fork ondanks de regelgevende hindernis appeared first on Invezz.