De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Madelon Praat met Willem Middelkoop!
Ontvang een gratis aandeel

Beleg commissievrij met BUX Zero en ontvang een gratis aandeel van Apple, GoPro, Nike of een van de vele andere waardevolle bedrijven*

Bux Zero

De gloednieuwe, eerste aflevering van het twee seizoen van Madelon Navigeert staat live! Willem Middelkoop is opnieuw te gast. Deze geopolitiek-analist, auteur én eigenaar van het Commodity Discovery Fund kletst met Madelon over The Big Reset, maar ook naar een nieuwer fenomeen: The Great Reset. Wat is dit, wat is het verschil met The Big Reset en waarom is dat verschil van belang?

Madelon en Willem gaan in op deze belangrijke vragen en kijken daarbij naar de samenleving an sich. Uiteraard blikt het duo terug naar het sentiment en de uitspraken uit de vorige opname die 9 maanden geleden plaatsvond.

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. De eveneens kosteloze cursus Technische Analyse van A tot Z licht een tipje van de sluier als het gaat om de handel in cryptocurrencies en het lezen van de koersgrafieken die daar bij horen. Meer lezen over Madelon doe je op haar bedrijfspagina op Crypto Insiders!