16 miljard Shiba Inu (SHIB) al verbrand sinds de lancering van de Burn-site

Shiba Inu burn portal

Er zijn nu al zo'n 16 miljard tokens verbrand sinds de lancering van het  burn portal . De portal beloont gebruikers voor het uit de omloop halen van tokens door ze te vernietigen.

Eerder dit jaar kondigde het Shiba Inu-team de lancering van portal burn aan, die naar verwachting deel zal uitmaken van de nieuwe versie van de gedecentraliseerde uitwisseling Shiba Swap.

🔥  De SHIB burn portal is LIVE. Bezoek: burn.shibaswap.com

shiba-inu

Shiba Inu (SHIB)

0,000010 5,74%

Shiba Inu BURN Portal and WHY the Price is FLAT!


Destijds zei het Shiba Inu-team dat het verbranden van de portal het voor gebruikers van het Shiba Swap- platform gemakkelijker zou maken om SHIB's regelmatig te vernietigen en het circulerende aanbod te verminderen.

Het Shiba Inu-teamlid onder het pseudoniem Archangel benadrukte dat de Shiba Inu-ondersteuningsgemeenschap, het Shib-leger, realistisch moet zijn over het mechanisme voor het vernietigen van crypto-activa. Volgens hem is het onrealistisch om te verwachten dat 90 procent van het circulerende aanbod wordt vernietigd.

Crypto-projecten verbranden vaak tokens om het circulerende aanbod te verminderen. Wanneer een lager aanbod voldoet aan een gelijke of grotere vraag, zal dit een stijging van de symbolische prijs veroorzaken.

shiba-inu

Shiba Inu (SHIB)

0,000010 5,74%